Klantenrecensies

sam

De beste zorg en dan ook kraamweek krijg je zeker bij de meiden van Kraamzorg Excellent. Het was een week om nooit te vergeten, alles loopt thuis op rolletjes, ze zorgen voor je kindje, je man, mij en dan nog het huishouden. Ze draaien nergens hun hand voor om. Wat gaat een week dan ook snel voorbij! Dankjewel voor alles en hopelijk tot een volgende keer! 
Familie Mooijer

lana

Tijdens mijn bevalling was Anja aanwezig die samen met de verloskundige echt voelde als een coach en steun. Ik had haar nog nooit gesproken of gezien en toch voelde het gelijk vertrouwd, wat echt erg bijzonder is tijdens zo’n intieme gebeurtenis. Ook daarna heeft zij binnen no time alles op orde gekregen en mij goed geholpen met aanleggen van mijn dochtertje, info geven en douchen. Anja is lekker nuchter maar ook erg lief. 


Later op de dag kwam Coby voor de rest van de kraamtijd. Iedere nacht kon ik niet wachten tot het ochtend was en onze reddende engel weer verscheen :). Coby heeft super veel kennis, je luistert naar haar als ze je vermanend toespreekt dat je goed voor jezelf moet zorgen, voelt je meteen op je gemak en dan maakt ze ook nog eens de mooiste creaties met handdoeken op je schone bed en met je fruit. Het was net of we in Thailand in een zeer luxe hotel sliepen! Niks dan lof dus over deze dames van Excellent en ik beveel ze dan ook van harte aan.

Vinnie

Woorden schieten te kort hoe veel Kelly voor ons betekend heeft deze kraam periode. Wat een geweldige, warme en liefdevolle vrouw! Wij hadden niet beter kunnen wensen. Wij gaan haar daarom ook erg missen maar hebben er vertrouwen in dat het ons goed af gaat met z’n 3en. Kelly onwijs bedankt voor alle aandacht, verzorging, liefde en alle tips! Je bent een Topper.

Dikke kus van Alan, Roos en Vinnie.

aiden

In 1 woord geweldig! Anja was onze rots in de branding. Waar het niet ging zoals we hadden gehoopt/gewenst heeft ze ons er doorheen gesleept.

Evi

Een fantastische week gehad met Corina na de geboorte van ons tweede kindje. Omdat we bij ons eerste kindje niet de kraamweek hebben gehad die we gehoopt hadden, was dit echt een cadeautje en een verademing. Wat waren we relaxed dankzij de hulp en inzet van Corina. We zijn echt verwend, met fruithapjes, lekker eten en elke dag weer een schoon huis met schone was. Een echte roze wolk!

Bedankt lieve Corina.

eliza

Met de kraamzorg waren we enorm geholpen. 
Er wordt professioneel en zeer vriendelijk gehandeld. Waarbij we ons goed voorbereid voelen om het vanaf nu zonder ondersteuning te kunnen.


Waarbij voor onze toekomstige kind(eren) we zouden hopen nogmaals met Diana samen te kunnen werken!

lucy

Met dank aan Kraamzorg Excellent – en in het bijzonder met dank aan onze kraamverzorgende Coby – kijk ik terug op een hele fijne kraamweek na de geboorte van ons eerste kindje. Haar aanwezigheid voelde gelijk vertrouwd en dankzij Coby heb ik in alle rust kunnen herstellen. Ondanks dat ik mij erg verzwakt gevoeld heb na een pittige bevalling en daardoor niet direct een rol heb kunnen spelen in de verzorging van onze dochter, heeft Coby mij met geduld toch voldoende vertrouwen gegeven om die verantwoordelijkheid later op mij te nemen. Huishoudelijke taken werden daarnaast door haar voor rekening genomen; alles was continu perfect geregeld thuis zonder dat wij daar zelf omkijken naar hadden. Met dank aan Coby leek ons huis tijdelijk een 5 sterren hotel! Het door haar geschreven kraamdossier was tot slot zeer uitgebreid en behulpzaam en ook na de kraamweek toonde zij nog betrokkenheid.

Nogmaals bedankt Coby en de meiden van Excellent, het kon niet beter!

luuk

Wij hebben gekozen voor Kraamzorg Excellent en ze doen zeker hun naam eer aan! Het was een week lang excellent! Wij kwamen niks te kort en er werd heel goed voor ons gezorgd en ondanks de corona brachten ze elke dag gezelligheid met zich mee! Nogmaals bedankt voor de geweldige kraamweek!

Thijs

Dankzij Coby een geweldige kraamweek gehad. Alles verliep gelijk op rolletjes en we hoefde zelf niets meer te doen alleen maar genieten! Coby heeft ons super goed weg wijs gemaakt met het verzorgen van onze kleine vriend Thijs, ook wij zelf zijn niet vergeten en de hele week in de watten gelegd. Een onvergetelijke kraamweek afgesloten met een brok in M’n keel, helaas gaat het veel te snel! Super bedankt voor alle goede zorg en zullen dit niet snel vergeten.

Groetjes Kees, Daniëlle en Thijs.

Noé

Kraamzorg Excellent heeft perfecte zorg geleverd aan ons. De week voor de bevalling werd er al regelmatig gevraagd of er al iets ‘rommelde’ zodat een van de meiden gelijk voor mij klaar zou staan. Dit gaf mij al een vertrouwd en goed gevoel. Na de bevalling hadden wij in het ziekenhuis al meteen hulp van Anja en daarna nam Kelly het bij ons thuis over. Ze was super lief voor ons en hielp ons waar nodig!

Xavi

Ik wil kraamzorg Excellent bedanken voor de onvergetelijke bevalling en de kraamweek. Een droombevalling in bad waarbij ik super ben begeleid door Anja en Lynn, en daarna een onwijs relaxte kraamweek met Kelly.
Alles verliep zoals ik wenste, ondanks de 2e zat ik vol met vragen en voelde me ook onzeker, Kelly is zo relaxed, ze nam alle tijd voor ons en alles gaat super goed! Xavi is een bijzonder lief, vredig en rustige baby, Xem is grote trotse broer, we zitten op een hele grote blauwe wolk! Echt verliefd!
Kel en Anja, jullie hebben echt passie voor jullie werk, werken vanuit jullie hart, dat is enorm voelbaar en dat siert jullie! Enorm bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan! Zou zo aan een 3e raken om dit nogmaals mee te mogen maken!

Xxx michael, Esther, Xem en Xavi.

Noor

Een super week gehad met Corina, ik wilde niet voor minder de kraamtijd in dan bij jullie.
Wij zijn erg blij dat we nog net bij jullie terecht konden. Wie zou ik anders in mijn huis toe laten.
Onze zoon (van bijna 3 jaar) was erg gesteld op Corina, de baby en moeder konden ook genieten door Corina.

Echte aanrader deze meiden.

Francisca

We hebben een geweldige kraamweek gehad en voldeed zeker aan onze
verwachtingen. Blijf zo doorgaan, ik weet zeker dat jullie nog succesvoller zullen worden. Ik wil niet dat deze week voorbij is!

Dank je wel Anja!

Mariëlle

Hele fijne kraamweek gehad!

Diana bedankt!

Patricia

Super bedankt voor onze kraamperiode! Ben zeer te spreken over jullie, ga zo door.

Susanne

Wat een geweldige week, ik had mij geen betere kraamweek kunnen wensen. Echt geweldig!

Kelly bedankt!