Klantenrecensies

Thijs

Dankzij Coby een geweldige kraamweek gehad. Alles verliep gelijk op rolletjes en we hoefde zelf niets meer te doen alleen maar genieten! Coby heeft ons super goed weg wijs gemaakt met het verzorgen van onze kleine vriend Thijs, ook wij zelf zijn niet vergeten en de hele week in de watten gelegd. Een onvergetelijke kraamweek afgesloten met een brok in M’n keel, helaas gaat het veel te snel! Super bedankt voor alle goede zorg en zullen dit niet snel vergeten.

Groetjes Kees, Daniëlle en Thijs.

Noé

Kraamzorg Excellent heeft perfecte zorg geleverd aan ons. De week voor de bevalling werd er al regelmatig gevraagd of er al iets ‘rommelde’ zodat een van de meiden gelijk voor mij klaar zou staan. Dit gaf mij al een vertrouwd en goed gevoel. Na de bevalling hadden wij in het ziekenhuis al meteen hulp van Anja en daarna nam Kelly het bij ons thuis over. Ze was super lief voor ons en hielp ons waar nodig!

Xavi

Ik wil kraamzorg Excellent bedanken voor de onvergetelijke bevalling en de kraamweek. Een droombevalling in bad waarbij ik super ben begeleid door Anja en Lynn, en daarna een onwijs relaxte kraamweek met Kelly.
Alles verliep zoals ik wenste, ondanks de 2e zat ik vol met vragen en voelde me ook onzeker, Kelly is zo relaxed, ze nam alle tijd voor ons en alles gaat super goed! Xavi is een bijzonder lief, vredig en rustige baby, Xem is grote trotse broer, we zitten op een hele grote blauwe wolk! Echt verliefd!
Kel en Anja, jullie hebben echt passie voor jullie werk, werken vanuit jullie hart, dat is enorm voelbaar en dat siert jullie! Enorm bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan! Zou zo aan een 3e raken om dit nogmaals mee te mogen maken!

Xxx michael, Esther, Xem en Xavi.

Noor

Een super week gehad met Corina, ik wilde niet voor minder de kraamtijd in dan bij jullie.
Wij zijn erg blij dat we nog net bij jullie terecht konden. Wie zou ik anders in mijn huis toe laten.
Onze zoon (van bijna 3 jaar) was erg gesteld op Corina, de baby en moeder konden ook genieten door Corina.

Echte aanrader deze meiden.

Francisca

We hebben een geweldige kraamweek gehad en voldeed zeker aan onze
verwachtingen. Blijf zo doorgaan, ik weet zeker dat jullie nog succesvoller zullen worden. Ik wil niet dat deze week voorbij is!

Dank je wel Anja!

Mariëlle

Hele fijne kraamweek gehad!

Diana bedankt!

Patricia

Super bedankt voor onze kraamperiode! Ben zeer te spreken over jullie, ga zo door.

Susanne

Wat een geweldige week, ik had mij geen betere kraamweek kunnen wensen. Echt geweldig!

Kelly bedankt!