Klantenrecensies

Ger

Ook de afgelopen 3 dagen was m’n eigen huis weer een hotel dankzij Nelleke Zwarthoed . Dank je wel voor al je hulp, fruitcreaties, psychische steun, counseling en mediation! We gaan je missen topper!


sam

De beste zorg en dan ook kraamweek krijg je zeker bij de meiden van Kraamzorg Excellent. Het was een week om nooit te vergeten, alles loopt thuis op rolletjes, ze zorgen voor je kindje, je man, mij en dan nog het huishouden. Ze draaien nergens hun hand voor om. Wat gaat een week dan ook snel voorbij! Dankjewel voor alles en hopelijk tot een volgende keer! 
Familie Mooijer

Floor

Lieve Anja Guijt-Verhoeven ,
Alweer een week zonder jouw hulp! We redden het, maar missen wel de lekkere fruitcreaties s’ middags na ons rust uurtje . Wederom bedankt voor alle goede zorgen. Weer een kraamweek, die niet volgens plan verliep, maar wat waren wij blij dat jij er was!! Die ons er doorheen heeft geholpen. En wij nergens over hoefde na te denken, Jens die overal bij betrokken werd en alles op de rit in huis. Jens vraagt nog regelmatig wanneer Anja weer komt… dat zegt toch genoeg! Bedankt voor de excellente zorg!

Maci

Na een geweldig eerste ervaring met onze eerste dochter hebben wij weer gekozen voor kraamzorg excellent! En deze kraamweek was minstens net zo goed! Nathalie, bedankt voor de geweldige zorg, adviezen en gezelligheid.

Katie

Lieve Coby,
Bedankt voor de bijzonder mooie week. We hebben veel van je geleerd en door je rust, kalmte en mooie creaties waande we ons in ons eigen 5 sterren hotel. Wat zijn we verwend door jou.
We gaan je missen.
Veel liefs Cees Corina en Katie Jane

Lenn

Lieve Anja en Diana,

Super bedankt voor deze ontspannen kraamweek.

Het was een fantastische week en we hebben ontzettend genoten. Jullie zijn toppers!
Groetjes André, Alissa & Lenn

Jill

Vandaag alweer een week geleden dat je vandaag voor het laatst was. Alweer een week zonder Nathalie. En moesten we het alleen doen. Althans we gelukkig nog veel hulp hebben gehad deze week van me vader moeder zus en schoonouders. Toen Nathalie 2 weken geleden bij ons binnenkwam was de klik er al gelijk, misschien omdat we alle 2 wel uit Monnickendam komen, of altijd hebben
gehandbald. Kortom, een top vrouw!!

Nathalie is nog niet zolang in de kraamzorg maar daar is dus helemaal niks van te merken!!dit is dus wel jou roeping!!je bent goed terecht gekomen in een heel leuk team! De laatste paar dagen waren moeilijk, maar jij bleef rustig en zocht naar oplossingen en die waren er! Je bleef zelfs langer! En ook al is het ons derde kindje we hebben weer veel bijgeleerd, en zijn we weer helemaal up to date.

Bedankt lieve Nathalie!

Voor alle rust en lekkere fruit/kwark creaties! En nog veel meer…

Heel veel liefs!
Stefan, Ellen, Brett, Lynn en natuurlijk Jill

Jolene

Vandaag hebben wij na een onwijs fijne, bijzondere, met een gouden randje kraamweek, afscheid genomen van onze lieve Nelleke.

Ten eerste we hadden het niet beter kunnen treffen en hadden dan ook geen betere kraamzorg kunnen wensen! Toen jij binnen kwam wisten wij allebei gelijk; dit komt helemaal goed.

We hebben deze week onwijs veel gelachen, maar ja ook zeker wat traantjes weggeveegd. Foto’s maken van jouw en Jolene samen was dan ook èèn grote dolle boel. Sven staat nu nog te dweilen.

We hebben veel van jouw geleerd deze week en zullen dan ook nog vaak aan jouw terug denken als we het even niet meer weten.

Je mega lekkere en mooie fruitcreaties, het bed dat heerlijk werd opgemaakt met mooie creatie erbij.

En dan uiteraard wel een gekke vraag; “vindt je het goed als ik zo even ga plassen?” nou lieve Nelleke eigenlijk vinden we dat geen goed idee, want 5 minuten zonder jouw kan eigenlijk niet in deze kraamweek.

Dankjewel voor alles wat jij ons in korte tijd hebt geleerd. Wij gaan jouw dan ook mega erg missen! En wie weet he.. tot in de toekomst!

Dikke kus van Sven, Tessa en Jolene

Janna

Onze kraamweek is voorbij gevlogen. Diana Vlak , super bedankt voor al je hulp, prachtige fruit creaties en gezelligheid. Een betere start hadden wij ons niet kunnen wensen!

Nikki

De kraamweek met Kraamzorg Excellent zit er weer op! Diana Vlak bedankt voor al je goede zorgen, gezelligheid en verwennerij. We gaan je missen! Het was weer Excellent!

DANI

En dan zit het er alweer op. Wat zijn we blij met alle zorgen van lieve Roxy afgelopen week. De start viel niet mee… Wij willen jullie bedanken voor alles! Zowel voor de geboorte van Dani als tijdens onze kraamweek. Zonder jullie zorg hadden we niet gestaan waar we nu staan!

Yuna

Wij waren ontzettend blij met onze kraamhulp, Nelleke had oog voor het welzijn van het hele gezin.
Een kraamhulp is per definitie een inbreuk op je privacy, maar Nelleke voelde zeer goed aan op welke momenten wij haar meer of minder nodig hadden. Ze gaf goede adviezen en zorgde ervoor dat wij onze eerste baby met zelfvertrouwen konden verzorgen toen haar week erop zat bij ons thuis. Nelleke, super bedankt!

Naomi

Vandaag gaat het dan echt gebeuren. Woensdag zat ik er al over in… Anja gaat me vandaag verlaten. Wat bij David een zwarte wolk was qua kraam periode, heb ik deze week écht op een super roze wolk gezeten. Wat een vakvrouw, gezellig en erg lief!

Zaterdag kwam ik laat s’ middags thuis met Naomi, en toen kwam ze nog even langs om alles door te nemen. De volgende ochtend zou ze om half 9 komen, maar kwam ze om kwart voor 6 speciaal om mij nog wat uren te laten slapen.

Er is er nog nóóit iemand geweest in me leven die zó voor me gezorgd heeft. Normaal ben ik het die zorgt en alles bij anderen schoonmaakt en nu mocht ik het zelf ervaren. Ik heb me als een prinses gevoeld.

Heb weer veel geleerd dit keer. Nu kijken hoe we het gaan doen met ze 3en. Zondag komt David weer terug na een week bij z’n vader te zijn geweest. Die heb ik ook erg gemist.

We gaan er wat moois van maken met z’n drietjes.

Lieve Anja.. zonder jou was ik nergens! Je bent te gek en we houden van je!

Heel veel liefs Tiny, David en Naomi

julio

De allermooiste kraamweek hebben wij mogen ervaren met de allerliefste Coby

Iedere ochtend om half 9 begon het feest met de beste steun bij het leren van ons nieuwe leven, schone lakens, culinaire fruitsensaties, de allermooiste wc-rollen, een goudschoon huis en de energie van Coby waardoor het supergoed ging allemaal!
Wij hadden ons niks beters kunnen wensen! Het was echt excellent.

Heel veel liefs,
Julio, Chris en Linda

Kate

Door de vele positieve verhalen wist ik al dat ik Kraamzorg Excellent wilde als kraamhulp. En dan heb je ook nog de mazzel dat je 2 toppers krijgt!

Lieve Anja en Nathalie bedankt voor deze leerzame en gezellige week!  De hele week lekker nuchter en met vooral veel humor hebben wij alles mogen leren! Daarbij hoefde wij niet na te denken over het huishouden of eten! Alles werd tot in de puntjes geregeld!! Wat een super luxe!

Het zal even wennen zijn zonder jullie, maar deze week gun ik iedere kraamvrouw!

Bedankt toppers, groetjes Irma en Robin!

Tim

Vandaag is ons boeffie Tim alweer een maand oud. En is het dus ook alweer een maand geleden dat gouden schat Nelleke bij ons thuis kwam. Gelijk vanaf de eerste seconde voelde het goed en vertrouwd! Je hebt ons zoveel geleerd, en stond dag en nacht voor ons klaar. We hebben samen gehuild, maar vooral heel veel gelachen. Tim was ook helemaal gek op jou!

Het is dat je maar een weekje mocht blijven, want als het aan ons had gelegen was je er nu nog steeds geweest.

Lieve Nelleke, bedankt voor alles! Je bent een topper!

Groetjes Berry en Tessa en een dikke zoen van Tim

Vince

Na weer een geweldige kraamweek zijn wij er helemaal klaar voor met z’n viertjes. Lieve Anja & Nathalie erg bedankt voor alle goede zorgen, gezelligheid, fruitcreaties, thermometers en zo kan ik nog wel even doorgaan. Weer een hoop dingen geleerd, ook op het gebied van kraamkoppies. Ik wilde jullie eigenlijk tot kerst nog wel in huis houden máár wie weet tot ooit!

Veel liefs Niels, Jessica, Sam & Vince en Sky


Lana

Tijdens mijn bevalling was Anja aanwezig die samen met de verloskundige echt voelde als een coach en steun. Ik had haar nog nooit gesproken of gezien en toch voelde het gelijk vertrouwd, wat echt erg bijzonder is tijdens zo’n intieme gebeurtenis. Ook daarna heeft zij binnen no time alles op orde gekregen en mij goed geholpen met aanleggen van mijn dochtertje, info geven en douchen. Anja is lekker nuchter maar ook erg lief. 


Later op de dag kwam Coby voor de rest van de kraamtijd. Iedere nacht kon ik niet wachten tot het ochtend was en onze reddende engel weer verscheen :). Coby heeft super veel kennis, je luistert naar haar als ze je vermanend toespreekt dat je goed voor jezelf moet zorgen, voelt je meteen op je gemak en dan maakt ze ook nog eens de mooiste creaties met handdoeken op je schone bed en met je fruit. Het was net of we in Thailand in een zeer luxe hotel sliepen! Niks dan lof dus over deze dames van Excellent en ik beveel ze dan ook van harte aan.

Vinnie

Woorden schieten te kort hoe veel Kelly voor ons betekend heeft deze kraam periode. Wat een geweldige, warme en liefdevolle vrouw! Wij hadden niet beter kunnen wensen. Wij gaan haar daarom ook erg missen maar hebben er vertrouwen in dat het ons goed af gaat met z’n 3en. Kelly onwijs bedankt voor alle aandacht, verzorging, liefde en alle tips! Je bent een Topper.

Dikke kus van Alan, Roos en Vinnie.

aiden

In 1 woord geweldig! Anja was onze rots in de branding. Waar het niet ging zoals we hadden gehoopt/gewenst heeft ze ons er doorheen gesleept.

Evi

Een fantastische week gehad met Corina na de geboorte van ons tweede kindje. Omdat we bij ons eerste kindje niet de kraamweek hebben gehad die we gehoopt hadden, was dit echt een cadeautje en een verademing. Wat waren we relaxed dankzij de hulp en inzet van Corina. We zijn echt verwend, met fruithapjes, lekker eten en elke dag weer een schoon huis met schone was. Een echte roze wolk!

Bedankt lieve Corina.

eliza

Met de kraamzorg waren we enorm geholpen. 
Er wordt professioneel en zeer vriendelijk gehandeld. Waarbij we ons goed voorbereid voelen om het vanaf nu zonder ondersteuning te kunnen.


Waarbij voor onze toekomstige kind(eren) we zouden hopen nogmaals met Diana samen te kunnen werken!

lucy

Met dank aan Kraamzorg Excellent – en in het bijzonder met dank aan onze kraamverzorgende Coby – kijk ik terug op een hele fijne kraamweek na de geboorte van ons eerste kindje. Haar aanwezigheid voelde gelijk vertrouwd en dankzij Coby heb ik in alle rust kunnen herstellen. Ondanks dat ik mij erg verzwakt gevoeld heb na een pittige bevalling en daardoor niet direct een rol heb kunnen spelen in de verzorging van onze dochter, heeft Coby mij met geduld toch voldoende vertrouwen gegeven om die verantwoordelijkheid later op mij te nemen. Huishoudelijke taken werden daarnaast door haar voor rekening genomen; alles was continu perfect geregeld thuis zonder dat wij daar zelf omkijken naar hadden. Met dank aan Coby leek ons huis tijdelijk een 5 sterren hotel! Het door haar geschreven kraamdossier was tot slot zeer uitgebreid en behulpzaam en ook na de kraamweek toonde zij nog betrokkenheid.

Nogmaals bedankt Coby en de meiden van Excellent, het kon niet beter!

luuk

Wij hebben gekozen voor Kraamzorg Excellent en ze doen zeker hun naam eer aan! Het was een week lang excellent! Wij kwamen niks te kort en er werd heel goed voor ons gezorgd en ondanks de corona brachten ze elke dag gezelligheid met zich mee! Nogmaals bedankt voor de geweldige kraamweek!

Thijs

Dankzij Coby een geweldige kraamweek gehad. Alles verliep gelijk op rolletjes en we hoefde zelf niets meer te doen alleen maar genieten! Coby heeft ons super goed weg wijs gemaakt met het verzorgen van onze kleine vriend Thijs, ook wij zelf zijn niet vergeten en de hele week in de watten gelegd. Een onvergetelijke kraamweek afgesloten met een brok in M’n keel, helaas gaat het veel te snel! Super bedankt voor alle goede zorg en zullen dit niet snel vergeten.

Groetjes Kees, Daniëlle en Thijs.

Noé

Kraamzorg Excellent heeft perfecte zorg geleverd aan ons. De week voor de bevalling werd er al regelmatig gevraagd of er al iets ‘rommelde’ zodat een van de meiden gelijk voor mij klaar zou staan. Dit gaf mij al een vertrouwd en goed gevoel. Na de bevalling hadden wij in het ziekenhuis al meteen hulp van Anja en daarna nam Kelly het bij ons thuis over. Ze was super lief voor ons en hielp ons waar nodig!

Xavi

Ik wil kraamzorg Excellent bedanken voor de onvergetelijke bevalling en de kraamweek. Een droombevalling in bad waarbij ik super ben begeleid door Anja en Lynn, en daarna een onwijs relaxte kraamweek met Kelly.
Alles verliep zoals ik wenste, ondanks de 2e zat ik vol met vragen en voelde me ook onzeker, Kelly is zo relaxed, ze nam alle tijd voor ons en alles gaat super goed! Xavi is een bijzonder lief, vredig en rustige baby, Xem is grote trotse broer, we zitten op een hele grote blauwe wolk! Echt verliefd!
Kel en Anja, jullie hebben echt passie voor jullie werk, werken vanuit jullie hart, dat is enorm voelbaar en dat siert jullie! Enorm bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan! Zou zo aan een 3e raken om dit nogmaals mee te mogen maken!

Xxx michael, Esther, Xem en Xavi.

Noor

Een super week gehad met Corina, ik wilde niet voor minder de kraamtijd in dan bij jullie.
Wij zijn erg blij dat we nog net bij jullie terecht konden. Wie zou ik anders in mijn huis toe laten.
Onze zoon (van bijna 3 jaar) was erg gesteld op Corina, de baby en moeder konden ook genieten door Corina.

Echte aanrader deze meiden.

Francisca

We hebben een geweldige kraamweek gehad en voldeed zeker aan onze
verwachtingen. Blijf zo doorgaan, ik weet zeker dat jullie nog succesvoller zullen worden. Ik wil niet dat deze week voorbij is!

Dank je wel Anja!

Mariëlle

Hele fijne kraamweek gehad!

Diana bedankt!

Patricia

Super bedankt voor onze kraamperiode! Ben zeer te spreken over jullie, ga zo door.

Susanne

Wat een geweldige week, ik had mij geen betere kraamweek kunnen wensen. Echt geweldig!

Kelly bedankt!