Nieuws

Kraamzorg Excellent bedrijfsvideo

Met trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsvideo. In deze prachtige video laten we zien hoe wij werken. Van eerste aanmelding tot het moment dat de baby geboren is en hoe wij jullie helpen tijdens de kraamtijd.

Neem een kijkje hoe wij jullie begeleiden in elke stap. Excellente zorg, excellente begeleiding, excellent contact. Precies zoals je verwachten mag.

Baby van de maand

Iedere maand verloten wij onder alle Excellente baby’s, die in de voorgaande maand geboren zijn, een gepersonaliseerde knuffel. Dit is een schattig knuffeldoekje waarop de naam van de baby gemaakt wordt. Een unieke knuffel voor een unieke, Excellente baby.

(meer…)

NIPT test gratis voor alle zwangere vrouwen

Vanaf april is het zover. Alle zwanger vrouwen mogen gratis de NIPT test laten doen. Lees alles over de NIPT test in ons artikel.

(meer…)

Coming soon

Een van onze Excellente meiden verwacht zelf een kindje. Wij kunnen bijna niet wachten tot deze nieuwe ster geboren wordt. Maar we moeten nog even geduld hebben.

(meer…)

Hoe wij omgaan met het coronavirus

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie nu best wel wat vragen hebben over het coronavirus en welke impact dit heeft op de kraamtijd. Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen en wat je zelf kunt doen.

(meer…)

Dit zijn dé babynamen trends van 2020

Hoera, jullie zijn zwanger! Gelijk komt een van de moeilijkste beslissingen die jullie tijdens die 9 maanden moeten nemen in je hoofd op: DE NAAM. Hoe gaan jullie je kindje noemen. Dat is natuurlijk een moeilijke beslissing want hij of zij zit er de rest van zijn of haar leven aan vast. Daarom hebben wij even de babynamen trends van 2020 voor jullie op een rijtje gezet.

(meer…)

Wat heeft een kraamverzorgster nodig?

Wat hebben wij als kraamverzorgster nodig? Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen bij het intake gesprek of tijdens de kraamweek. Dat vertellen we je graag. Het antwoord is vrij simpel: we hebben eigenlijk niet zo heel veel nodig. De belangrijkste spullen die nodig zijn voor je baby vind je op de uitzetlijst. Wanneer dit allemaal aanwezig is dan kunnen wij goed voor je baby en voor jou zorgen en dat is natuurlijk het aller belangrijkste.

(meer…)

Kraamvisite: hoe, wat, waar en wanneer?

Het is bijna zover, jullie wondertje kondigt zich bijna aan en een hele hoop familie, buren, vrienden en collega’s hebben al een hele zwangerschap met jullie meegeleefd. Logisch dat zij straks willen delen in jullie feestvreugde. Maar hoe pak je dat nou aan; kraamvisite?

(meer…)

Kersverse ouders waarderen ons met een 9,5!

Tjonge jonge! Wat zijn wij trots! Onze kersverse ouders waarderen de kraamzorg van Kraamzorg met gemiddeld een 9,5!!! Hoe fijn is dat? Alle mama’s en papa’s ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden en waardering. Dat wij mogen delen in jullie geluk is één ding, maar dat jullie ons zo blij maken…

(meer…)

De vrijheid om te kiezen

In Nederland bestaat het recht op keuzevrijheid van kraamzorg. Dit betekent dat jullie, nu jullie een kleintje verwachten, zelf mogen kiezen waar en hoe jullie willen bevallen en wie je daarbij begeleidt. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om te weten dat deze keuze natuurlijk gemaakt moet worden met het beste voor moeder en kind als 1e prioriteit. Dat wil zeggen dat de keuze geen van beiden in gevaar mag brengen.

(meer…)