Nieuws

Kraamvisite: hoe, wat, waar en wanneer?

Het is bijna zover, jullie wondertje kondigt zich bijna aan en een hele hoop familie, buren, vrienden en collega’s hebben al een hele zwangerschap met jullie meegeleefd. Logisch dat zij straks willen delen in jullie feestvreugde. Maar hoe pak je dat nou aan; kraamvisite?

(meer…)

Kersverse ouders waarderen ons met een 9,5!

Tjonge jonge! Wat zijn wij trots! Onze kersverse ouders waarderen de kraamzorg van Kraamzorg met gemiddeld een 9,5!!! Hoe fijn is dat? Alle mama’s en papa’s ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden en waardering. Dat wij mogen delen in jullie geluk is één ding, maar dat jullie ons zo blij maken…

(meer…)

De vrijheid om te kiezen

In Nederland bestaat het recht op keuzevrijheid van kraamzorg. Dit betekent dat jullie, nu jullie een kleintje verwachten, zelf mogen kiezen waar en hoe jullie willen bevallen en wie je daarbij begeleidt. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om te weten dat deze keuze natuurlijk gemaakt moet worden met het beste voor moeder en kind als 1e prioriteit. Dat wil zeggen dat de keuze geen van beiden in gevaar mag brengen.

(meer…)

We staan op de kraammarkt, kom jij ook?

Zaterdag 25 mei zijn wij, de meiden van Excellent aanwezig op de Kraammarkt voor zwangeren en jonge gezinnen in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Op deze informatiemarkt staan meer dan 50 kraampjes met kinderkleding, speelgoed, (kraam)cadeautjes, geboortekaartjes en informatie over kraamzorg (WIJ! YAY!) en kinderopvang. Kortom, alles wat je wilt weten en nodig hebt als je zwanger bent, wilt worden of een net een kleintje hebt gekregen.

(meer…)

Wat een welkome verrassing!

Wie vindt het nu niet leuk om cadeautjes te ontvangen? Precies! Iedereen toch? Daarom heten wij elke nieuwe aanmelding bij Kraamzorg Excellent welkom met een leuk welkomstpakket. Behalve de belangrijke informatie die jij nodig hebt om je voor te bereiden op de bevalling en kraamperiode, vind je hierin ook een paar leuke cadeautjes van onze partners:

(meer…)

Help, hoe kies ik een babynaam?

Ja, dat is een goede vraag. Eigenlijk kunnen wij je alleen maar inspireren, het kiezen zul je toch echt zelf moeten doen. Beetje gemeen van ons natuurlijk, maar een babynaam is heel persoonlijk en echt iets van jullie samen. Wel kunnen we jullie natuurlijk een beetje op weg helpen met dit blog met daarin wat tips en trends.

(meer…)

Een goed begin van jouw zwangerschap!

De meiden van Kraamzorg Excellent zorgen voor een goed begin van jouw zwangerschap! Schrijf je bij ons in voor kraamzorg en ontvang een cadeaubon t.w.v. € 25,-, van Ikke & Mama te Purmerend.

Bij deze winkel op Padjedijk 9 vind je een uitgebreide collectie kleding voor tijdens je zwangerschap maar ook voor de kids. Elke week nieuwe collecties en alles van goede kwaliteit.

De cadeaubon ontvang je in ons kennismakingspakket.

Hallo wereld, hier ben ik

Nee, geen baby dit keer, maar ons eigen “kindje”; een gloednieuwe website voor Kraamzorg Excellent. En wat zijn we trots! Hopelijk vinden jullie de website net zo mooi als wij en vinden jullie hier alle informatie die jullie nodig hebben nu jullie zelf een nieuwe aanwinst verwachten.

(meer…)

Wat kan ik verwachten tijdens mijn zwangerschap?

Een hele hoop plezier! Dat vinden wij echt. Een zwangerschap is iets magisch en unieks en iets wat je niet al te vaak (mag) meemaken in je leven. Dus geniet er vooral van. Toch kunnen we je ook alvast waarschuwen, lang niet alles gaat over rozen. Elke zwangerschap is anders, net als elke bevalling, dus een blog als deze is onmogelijk voor iedereen hetzelfde te schrijven. Toch doen wij een poging om de meest voorkomende dingen op een rijtje te zetten.

(meer…)

Zwanger en wat nu?

Gefeliciteerd, jullie zijn zwanger. Voor sommigen een wens die al lang gekoesterd werd, voor anderen een beetje een verrassing. Maar één ding staat vast, er gaat de komende tijd een hoop veranderen in jullie leven.

Niet om jullie af te schrikken, maar er zijn behoorlijk wat dingen te regelen. Daar zijn jullie je vast al van bewust, anders lazen jullie deze blog niet op de website van een kraamzorgorganisatie, nietwaar?

Jullie zijn vast benieuwd wat een kraamverzorgende nu precies doet, wat kraamhulp allemaal inhoudt en misschien wel wat dat dan allemaal kost. Gelukkig ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij, de meiden van Excellent, helpen en begeleiden jullie in elke fase van jullie zwangerschap.

(meer…)