Wat doen wij

Nu jullie zwanger zijn is voor jullie een leuke en spannende tijd aangebroken. Van de eerste echo tot het onbeschrijfelijke gevoel als je na al die maanden dan eindelijk jullie wonder in je armen houdt. Zoals jullie vast al gemerkt hebben of zeer binnenkort gaan merken, komt er een hoop kijken bij het uitkiezen van de zorg die jullie wensen te ontvangen.

Als aanstaande ouders is daarom belangrijk om zorgvuldig jullie kraamzorg te kiezen, zodat jullie vol trots en zonder zorgen kunnen genieten van jullie kleine wonder in de eerste 8 tot 10 dagen na de bevalling. Ongetwijfeld hebben jullie een heleboel vragen en daarbij helpen wij jullie graag op weg. Voor, tijdens en na de bevalling.

Waarom Kraamzorg Excellent?

Na jarenlang te hebben gewerkt voor een andere kraamzorgorganisatie hebben wij Kraamzorg Excellent opgericht om net even dat stapje extra te kunnen zetten voor jullie. Een kindje zorgt voor een roze wolk, maar ook voor verantwoordelijkheid en het geven van zorg. Wij, de meiden van Excellent kunnen jullie daarbij helpen!

Door persoonlijke begeleiding, ook al tijdens de zwangerschap, werken wij samen toe naar de bevalling en de kraamtijd. Er komt tijdens de zwangerschap veel op jullie af, zeker als dit de eerste keer is en voorbereiding is echt het halve werk. Lees hier meer over onze taken.

Waarin wij uitblinken, voor als het echt goed moet:

 • Persoonlijke zorg, waarbij moeder en haar gezin voorop staan
 • Een betrouwbare, deskundige en ervaren kraamverzorgende
 • Deskundige begeleiding bij de voeding van jouw baby
 • 1 op 1 kraamzorg, 8 dagen een en dezelfde kraamverzorgende voor de gehele kraamtijd
 • 24 uurs opvangzorg bij thuiskomst uit het ziekenhuis
 • In de zwangerschap 2 maal persoonlijk contact plus een warm welkom;
  • In het 2e trimester ontvang je van ons een kennismakingspakket
  • In het 3e trimester een intakegesprek aan huis
  • Tussen de 36e en 38e week van de zwangerschap telefonisch contact

Excellente samenwerking

De kraamtijd is een hele speciale tijd, net als je zwangerschap. Tijdens de zwangerschap wordt je begeleidt door de verloskundige. Een goede samenwerking tussen de verloskundige en de kraamverzorgende is daarom van groot belang. Wij willen jou een onvergetelijke kraamtijd bezorgen en werken samen met verschillende verloskundigenpraktijken.

Wij werken als één team met:

 • Verloskundigen Waterland-Oost in Volendam
 • Verloskundigenpraktijk Groei in Purmerend
 • Verloskundigenpraktijk Zuxx in Purmerend

Samen houden wij de gezondheid van je kindje en jou in de gaten. Zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je kleintje.

Excellente zorg, excellente begeleiding, excellent contact

Willen jullie graag met een van de meiden van Excellent dit avontuur aangaan? Schrijf je dan nu in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om de volgende stappen te bespreken. Wij werken in een gebied van 15km rond de gemeente Edam-Volendam. Ook wanneer je in Purmerend en Monnickendam woont kun je dus rekenen op onze zorg.

Twijfel je of jouw woonplaats ook binnen ons werkgebied valt of hebben jullie andere vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem nu contact op met Kraamzorg Excellent.

Kraamzorg Excellent