Nathalie

Hallo, ik ben Nathalie getrouwd en moeder van 3 kinderen, 1 dochter en 2 zoons. In verleden ben ik werkzaam geweest in verschillende branches, allemaal super leuk en leerzaam maar het was niet wat ik echt wilde.

Al eerder kwam de gedachte dat ik kraamverzorgende wilde worden op mijn pad, maar ik was zwanger van ons 3e kindje dus het was toen niet de juiste tijd of het moment ervoor om het roer om te gooien.

Nu is het moment gelukkig daar! Excellent kwam met de advertentie en ik ben er gelijk met heel m’n hart en ziel ingedoken.

Ik ben trots op mezelf dat ik de stap heb genomen en nu deel uit mag maken van het leuke team van Kraamzorg Excellent ??Elke keer is het weer geweldig om aanwezig te mogen zijn bij het meest bijzondere moment van de ouders hun leven: de komst van de baby.

Met mijn geduld en rustige persoonlijkheid heb ik alle aandacht voor jullie als kersvers gezin en maken we er samen een leuke, leerzame week van.
Hoop jullie snel te ontmoeten.

Nellie

Ik ben Nel Schilder, getrouwd met Frits en samen hebben wij 2 zoons Thijs en Jens. Al jaren werkte ik met ontzettend veel plezier in een viswinkel, maar aangezien ik al aardig richting de 40 liep had ik het er thuis wel eens over gehad of ik nou echt tot mijn 65e dit beroep wil uitoefenen.

Ik dacht ach we gaan het zien er komt vast wel iets op mijn pad tegen die tijd. De zorg was al meerdere malen de revue gepasseerd, maar het durven kwam er steeds maar niet van. En zo geschiedde het! Anja was daar en toen moest ik mijn kans wel grijpen, de baan in de zorg die ik wilde! Het moest gewoon echt zo zijn.

Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en kan niet wachten om deel uit te mogen maken van jullie kraamtijd.

Nelleke

Ik ben Nelleke Zwarthoed en ben sinds kort werkzaam bij Kraamzorg Excellent. Jaren geleden ben ik gestopt met het prachtige vak als kraamverzorgster. Inmiddels zelf 2 kinderen verder, ga ik met heel veel plezier weer aan de slag.

Ik zie er naar uit om de kersverse gezinnen te ontmoeten en volop te laten genieten van deze bijzondere tijd.

Hopelijk tot snel!

Coby

Hai! Ik ben Coby, getrouwd, moeder van 4 kinderen en oma! Vanaf februari 2009 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Kraamvrouwen met hun pasgeboren baby verzorgen is mijn grote passie. Ik zie dit werk meer als mijn hobby. Als de kraamvrouw het vertrouwen heeft dat ze het zelf kan en de baby groeit en bloeit na de kraamweek dan geeft dat veel voldoening.

Bij Kraamzorg Excellent ligt de lat hoog qua kennis en verzorging en ik doe mijn uiterste best om daar aan te voldoen.

Dus misschien tot snel… liefs Coby

Diana

Van jongs af aan heb ik altijd al de wens gehad om te gaan werken met baby’s. Ik ben gelijk ook gestart met de opleiding tot kraamverzorgster en in 2003 gediplomeerd. Met veel passie elk gezin bijstaan in een oh zo bijzondere tijd is en blijft genieten. Als je droom dan ook nog uitkomt, om samen met een top team gezinnen te mogen voorzien van de beste zorg die er is kan het helemaal niet meer stuk.

Ik hoop nog vele jaren met veel liefde en passie mijn deskundigheid over te brengen in nieuwe gezinnen.

Corina

Ik ben Corina Kras, trotse moeder van onze zoon Ryan en dochter Fenna. Kraamverzorgende zijn wilde ik al van kinds af aan worden en met veel liefde mag ik dit voor Kraamzorg Excellent uitoefenen.

Ik vind het geweldig om de kersverse ouders bij te staan, ze te zien groeien in deze kraamweek tot ervaren mama’s en papa’s, om ze heerlijk te verwennen en vooral zelf ook te genieten van m’n geweldige baan als kraamverzorgende.

Ik ben ontzettend blij dat ik bij de meiden van Excellent werk, een gezellige kleinschalige en vertrouwde organisatie.

Anja

Als 9 jarig meisje kreeg ik een grote verrassing van mijn moeder, een lief klein broertje om heerlijk te bemoederen als grote zus.

De kraamverzorgende die toen ons gezin verzorgde deed dit met zoveel liefde en passie dat dit echt mijn grote droom werd om ooit als kraamverzorgende gezinnen te mogen verwennen.

Na mijn tienerjaren dacht ik echter eerst dat de baby’s uitverkocht raakte dus kreeg ik een prachtige dochter & zoon. Maar ja, die droom bleef toch echt kriebelen!

Ik heb toen mijn stoute schoenen aangetrokken en ben de opleiding tot kraamverzorgende gaan volgen. Het was alles wat ik ervan verwachtte en daarmee kwam mijn droom uit! Elke dag ben ik nog blij dat ik deze stap genomen heb. Met ontzettend veel passie, liefde en vooral plezier begeleid en verzorg ik de kraamgezinnen tot volledige zelfstandigheid aan het einde van de kraamweek.