Roxy

Ik ben Roxy de Boer. Getrouwd met mijn man Jack, samen hebben wij 2 dochters Jackie & Jillie. Van jongs af aan was mijn liefde voor kinderen enorm. Als mensen mij vroegen wat ik wilde worden ‘als ik later groot was’, gaf ik altijd als antwoord: moeder! Zo snel mogelijk wilde ik deze droom laten uitkomen, dus begon ik hard te werken aan mijn toekomst. Een gezellig huis en kinderen waren voor mij belangrijk. Toen dit allemaal gelukt was en het weer iets rustiger werd, was het tijd om voor mezelf te kiezen en opgeleid te worden tot iets waar ik al jaren van droomde: Kraamverzorgster!

Ik vind het werk in de Kraamzorg geweldig! Aanwezig mogen zijn bij de meeste bijzondere gebeurtenissen uit mensen hun leven en dit te mogen begeleiden om ze vervolgens te verwennen met alles wat een kraamweek omvat, geeft mijn heel veel voldoening. Mijn hart maakt ook elke keer weer een sprongetje als ik na de kraamweek afscheid neem van de ouders en zij vol vertrouwen kunnen beginnen aan hun nieuwe rol. Dan denk ik oprecht, ik heb mijn droom waargemaakt!

Wie weet tot snel!

Nelleke

Ik ben Nelleke Zwarthoed en ben sinds kort werkzaam bij Kraamzorg Excellent. Jaren geleden ben ik gestopt met het prachtige vak als kraamverzorgster. Inmiddels zelf 2 kinderen verder, ga ik met heel veel plezier weer aan de slag.

Ik zie er naar uit om de kersverse gezinnen te ontmoeten en volop te laten genieten van deze bijzondere tijd.

Hopelijk tot snel!

Coby

Hai! Ik ben Coby, getrouwd, moeder van 4 kinderen en oma! Vanaf februari 2009 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Kraamvrouwen met hun pasgeboren baby verzorgen is mijn grote passie. Ik zie dit werk meer als mijn hobby. Als de kraamvrouw het vertrouwen heeft dat ze het zelf kan en de baby groeit en bloeit na de kraamweek dan geeft dat veel voldoening.

Bij Kraamzorg Excellent ligt de lat hoog qua kennis en verzorging en ik doe mijn uiterste best om daar aan te voldoen.

Dus misschien tot snel… liefs Coby

Diana

Van jongs af aan heb ik altijd al de wens gehad om te gaan werken met baby’s. Ik ben gelijk ook gestart met de opleiding tot kraamverzorgster en in 2003 gediplomeerd. Met veel passie elk gezin bijstaan in een oh zo bijzondere tijd is en blijft genieten. Als je droom dan ook nog uitkomt, om samen met een top team gezinnen te mogen voorzien van de beste zorg die er is kan het helemaal niet meer stuk.

Ik hoop nog vele jaren met veel liefde en passie mijn deskundigheid over te brengen in nieuwe gezinnen.

Corina

Ik ben Corina Kras, trotse moeder van onze zoon Ryan en dochter Fenna. Kraamverzorgende zijn wilde ik al van kinds af aan worden en met veel liefde mag ik dit voor Kraamzorg Excellent uitoefenen.

Ik vind het geweldig om de kersverse ouders bij te staan, ze te zien groeien in deze kraamweek tot ervaren mama’s en papa’s, om ze heerlijk te verwennen en vooral zelf ook te genieten van m’n geweldige baan als kraamverzorgende.

Ik ben ontzettend blij dat ik bij de meiden van Excellent werk, een gezellige kleinschalige en vertrouwde organisatie.

Anja

Als 9 jarig meisje kreeg ik een grote verrassing van mijn moeder, een lief klein broertje om heerlijk te bemoederen als grote zus.

De kraamverzorgende die toen ons gezin verzorgde deed dit met zoveel liefde en passie dat dit echt mijn grote droom werd om ooit als kraamverzorgende gezinnen te mogen verwennen.

Na mijn tienerjaren dacht ik echter eerst dat de baby’s uitverkocht raakte dus kreeg ik een prachtige dochter & zoon. Maar ja, die droom bleef toch echt kriebelen!

Ik heb toen mijn stoute schoenen aangetrokken en ben de opleiding tot kraamverzorgende gaan volgen. Het was alles wat ik ervan verwachtte en daarmee kwam mijn droom uit! Elke dag ben ik nog blij dat ik deze stap genomen heb. Met ontzettend veel passie, liefde en vooral plezier begeleid en verzorg ik de kraamgezinnen tot volledige zelfstandigheid aan het einde van de kraamweek.