Coby

Hai! Ik ben Coby, getrouwd, moeder van 4 kinderen en oma! Vanaf februari 2009 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Kraamvrouwen met hun pasgeboren baby verzorgen is mijn grote passie. Ik zie dit werk meer als mijn hobby. Als de kraamvrouw het vertrouwen heeft dat ze het zelf kan en de baby groeit en bloeit na de kraamweek dan geeft dat veel voldoening.

Bij Kraamzorg Excellent ligt de lat hoog qua kennis en verzorging en ik doe mijn uiterste best om daar aan te voldoen.

Dus misschien tot snel… liefs Coby

Diana

Van jongs af aan heb ik altijd al de wens gehad om te gaan werken met baby’s. Ik ben gelijk ook gestart met de opleiding tot kraamverzorgster en in 2003 gediplomeerd. Met veel passie elk gezin bijstaan in een oh zo bijzondere tijd is en blijft genieten. Als je droom dan ook nog uitkomt, om samen met een top team gezinnen te mogen voorzien van de beste zorg die er is kan het helemaal niet meer stuk.

Ik hoop nog vele jaren met veel liefde en passie mijn deskundigheid over te brengen in nieuwe gezinnen.

Corina

Ik ben Corina Kras, sinds kort moeder van onze prachtige zoon Ryan. Kraamverzorgende zijn wilde ik al van kinds af aan worden en met veel liefde mag ik dit voor Kraamzorg Excellent uitoefenen.

Ik vind het geweldig om de kersverse ouders bij te staan, ze te zien groeien in deze kraamweek tot ervaren mama’s en papa’s, om ze heerlijk te verwennen en vooral zelf ook te genieten van m’n geweldige baan als kraamverzorgende.

Ik ben ontzettend blij dat ik bij de meiden van Excellent werk, een gezellige kleinschalige en vertrouwde organisatie.

Kelly

Als klein meisje wist ik het al, ik wilde met baby’s werken!

Na succesvol mijn diploma’s behaald te hebben op het Don Bosco College en het Horizon College in Hoorn mocht ik dan aan het werk als kraamverzorgende. Inmiddels is geen probleem of situatie mij meer te gek en probeer ik de beste zorg te geven die het gezin nodig heeft.

Het mooiste aan het beroep vind ik dat zo’n klein mensje zo puur zoveel liefde brengt in een gezin. En dat ik daar dan deel van uit mag maken maar ook dat ik met zekerheid de ouders alleen kan laten na de laatste dag. Dat is dan toch wel weer elke keer bijzonder.

Anja

Als 9 jarig meisje kreeg ik een grote verrassing van mijn moeder, een lief klein broertje om heerlijk te bemoederen als grote zus.

De kraamverzorgende die toen ons gezin verzorgde deed dit met zoveel liefde en passie dat dit echt mijn grote droom werd om ooit als kraamverzorgende gezinnen te mogen verwennen.

Na mijn tienerjaren dacht ik echter eerst dat de baby’s uitverkocht raakte dus kreeg ik een prachtige dochter & zoon. Maar ja, die droom bleef toch echt kriebelen!

Ik heb toen mijn stoute schoenen aangetrokken en ben de opleiding tot kraamverzorgende gaan volgen. Het was alles wat ik ervan verwachtte en daarmee kwam mijn droom uit! Elke dag ben ik nog blij dat ik deze stap genomen heb. Met ontzettend veel passie, liefde en vooral plezier begeleid en verzorg ik de kraamgezinnen tot volledige zelfstandigheid aan het einde van de kraamweek.