Wat een welkome verrassing!

Wie vindt het nu niet leuk om cadeautjes te ontvangen? Precies! Iedereen toch? Daarom heten wij elke nieuwe aanmelding bij Kraamzorg Excellent welkom met een leuk welkomstpakket. Behalve de belangrijke informatie die jij nodig hebt om je voor te bereiden op de bevalling en kraamperiode, vind je hierin ook een paar leuke cadeautjes van onze partners:

Een cadeaubon t.w.v. € 25,- van Ikke & Mama in Purmerend. Hier vind je een uitgebreide collectie kleding voor tijdens je zwangerschap, maar ook voor de kids. Elke week weer nieuwe collecties en alles van topkwaliteit.

Heerlijke chocoladeflikken van Het Chocoladehuys in Volendam. Wacht maar totdat je deze heerlijke, huisgemaakt chocolade hebt geproefd. Je wilt niet anders meer. Het Chocoladehuys maakt voor jou chocoladecadeaus op maat voor elke gelegenheid. Misschien een leuk idee voor een kraamtraktatie?  

Meld je nu aan voor Excellente kraamzorg bij Kraamzorg Excellent. Wij heten je graag welkom en gaan met jullie een spannende en hele leuke tijd tegemoet.

Veel liefs

De meiden van Excellent